Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - horgász szálláshelyek képes leírás - Horgász szálláshelyek.tlap.hu
részletek »

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - horgász szálláshelyek - Horgász szálláshelyek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgaszszallas.tlap.hu » Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - horgász szálláshelyek
Keresés
Találatok száma - 8 db
Akácliget Vendégház

Akácliget Vendégház

Az Akácliget Pihenőpark ( Horgásztanya-Vendégház-Kemping) Jánkmajtison, a Jánkmajtis Horgásztó területén fekszik. Egy akácos erdő közepén, közvetlen tóparton kínálunk kikapcsolódási, pihenési lehetőséget Kedves Vendégeinknek. Kapcsolódjon ki ebben a mesébe illő miliőben, a 2 hektáros horgásztó mellett, az akácerdő közepén!

Balsa Tiszaparti vendégház

Balsa Tiszaparti vendégház

Tokajtól 13 km -re található a Balsa Tisza parti Vendégház mely közvetlenül a Tisza mellett található. Minden szobához zuhanyzós fürdőszoba is tartozik. Horgászok, vízi sportot kedvelőknek ideális hely a kikapcsolódásra.

Csíkos Ház

Csíkos Ház

A Csíkos ház közvetlenül az Öreg-Túr partján található mely saját stéggel rendelkezik. A szálláshely saját négyszemélyes kenuval áll a vendégek rendelkezésére. Az udvaron szabadtéri tűzhely szalonnasütésre, bográcsozásra, grillezésre alkalmas.

Hotel Bíbic

Hotel Bíbic

A Hotel Bíbic Nyíregyháza-Sóstóhegyen található négycsillagos tóparti hotel igényes kialakítású klimatizált szobákkal. Egy 130 főt befogadó Tóparti vendéglő is tartozik a hotelhez. 7 hektáros Tüskevár horgásztón éjjeli horgászási lehetőség is van. A tó körük kiépített bográcsozó és szalonnasütő helyek vannak kialakítva.

Kolozsi - ház

Kolozsi - ház

Festői környezetben található egy Tisza-parti csendes kis faluban a Kolozsi - Ház. Családok, baráti társaságok ideális nyaralóhelye lehet ez a három szobás fagerendás vendégház. A szobák mindegyike fürdővel ellátott.

Mándoki vendégház

Mándoki vendégház

A Faluvégi Vendégház Szabolcs-Szatmár-Bereg megye keleti szegletében, Mándokon található. A falu határában, kb. 5 km-re folyik a Tisza: Benk-Tiszamogyorós falvaknál ill. Tuzsérnál is könnyen elérhetjük a folyót, mely remek horgászási, kenuzási lehetőséget nyújt. A ház udvarán található egykori istálló is átalakításra került. Az istálló két részét egybenyitva egy 50 négyzetméteres helyiséget alakítottunk ki, ahol baráti összejövetelek, családi ünnepek, vacsorák tarthatóak.

Verba Tanya

Verba Tanya

A Park északi részén 7 hektárt foglal el az agyagos, nádas területen kialakított intenzív horgásztó. A tó mára beállt halállománya a 2,5 - 25 kg tükör és pikkelyes ponty, 5 - 28 kg amur, 1,5 - 15 kg csuka, 7-8 kg balin, 8 -9 kg busa,1-8 kg süllő, 6 - 13 kg lénai tok és 0,5 - 3 kg közötti dévér és kárász biztosítja a szórakoztató aktív pihenést. A hagyományossá vált tavaszi és őszi horgászversenyek az ország minden részéről várja a résztvevőket. A tó körül elhelyezett fedett esőbeállók, a zárt parkoló, zuhanyzós szociális blokkok szolgálják a horgászok kényelmeit. A tó partján elhelyezett kisebb-nagyobb társaságok befogadására alkalmas fedett filagóriákban akár azonnal is elkészíthető a napi zsákmány. A kialakított fa játszóterek a gyerekek életkori adottságait ügyesen, ügyességeit figyelembe véve készültek el, izgalmas szórakozást nyújtva a legfiatalabb vendégeknek.

Vizimalom Kemping és Panzió

Vizimalom Kemping és Panzió

Túristvándi a Túr folyó partján található csendes kis település. A vízimalom pihenhet egy 40 fő befogadására alkalmas panzióban vagy egy kempingben. Vegyen részt kenus és kerékpártúrák bármelyikén, és kóstolja meg a helyi ételek sokféleségét.

Tuti menü