Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csongrád megye - horgász szálláshelyek képes leírás - Horgász szálláshelyek.tlap.hu
részletek »

Csongrád megye - horgász szálláshelyek - Horgász szálláshelyek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgaszszallas.tlap.hu » Csongrád megye - horgász szálláshelyek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Aranyeső Vendégház

Aranyeső Vendégház

Aranyeső Vendégház egy három napraforgós minősítésű szálláshely Domaszéken. Három apartmannal és négy kétágyas szobával várják vendégeinket. Csendes, nyugodt környezetben az udvaron grillezési, bográcsozási lehetőséggel.

Bokrosi Vincellér Udvarház

Bokrosi Vincellér Udvarház

Luxus és romantika a Tisza partján - ez várja az ide látogató pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégeket a Bokrosi Vincellér Udvarházban. 21 hektáros természetvédelmi és vízi paradicsom partján épült udvarház a Csongrádi borvidék és a Tisza-Körös folyók találkozásánál fekszik. 5 draba kétágyas klimatizált szoba áll a vendégek rendelkezésére. Lehetőség van csónak és horgászfelszerelésére is.

Gergely tanya

Gergely tanya

A három szobás felújított tanyaépület a Tisza kanyarulatától 200 méterre helyezkedik el. A Gergely tanya - Horgász és Vadászház 1 hektáros füves területtel ,saját halastóval és a csongrádi borokat bemutató vinotékával rendelkezik.

Gyula - tanya vendégház

Gyula - tanya vendégház

Az élő Tisza partján a Csongrádi Öregszőlőkben várja a természet és a vizek szerelmeseit a Gyula - tanya vendégház. Motorcsónakos kirándulás, strandolás, élményfürdőzés, horgászás, kerékpártúrák várják az ide látogatókat.

Gyula-tanya Vendégház

Gyula-tanya Vendégház

Gyula-tanya vendégházunk (horgásztanya) a csongrádi Öregszőlőkben, az élő Tisza partján, egész évben várja a természet közeli környezetben pihenni vágyó családokat és baráti társaságokat. Az aktív pihenést szolgálják a horgászati és a vízisport - lehetőségek. Nyáron a Tisza és a Körös torkolatában található 700 m hosszú homokpart gyönyörű ősfüzessel teremt szép és kellemes környezetet a strandoláshoz.

Tuti menü