Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Borsod-Abaúj-Zemplén megye - horgász szálláshelyek képes leírás - Horgász szálláshelyek.tlap.hu
részletek »

Borsod-Abaúj-Zemplén megye - horgász szálláshelyek - Horgász szálláshelyek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgaszszallas.tlap.hu » Borsod-Abaúj-Zemplén megye - horgász szálláshelyek
Keresés
Találatok száma - 7 db
Aranykavics Horgásztanya és Apartmanház

Aranykavics Horgásztanya és Apartmanház

Festői környezetben fekszik az Aranykavics Horgásztanya és Apartmanház Hernádszurdok külterületén. Két apartmanház biztosítja a vendégek kényelmét. Mesterséges horgásztó található a házak mellett, mely sportolásra és horgászatra egyaránt alkalmas. Az udvaron szalonnasütők, játszótér, medence található.

Borostyán kulcsosház

Borostyán kulcsosház

Lázbérci víztározó mellett a Bükk-hegység lábánál található a Borostyán Kulcsosház Dédestapolcsányban. Az önálló vendégházban három szoba áll a vendégek rendelkezésére. A Környék számos kirándulási és kikapcsolódási lehetőséget kínál.

Dorogma Panzió

Dorogma Panzió

Tiszadorogmán újonnan épült parasztház stílusú épületben várja a vendégeket a Dorogma Panzió. A kert mellett folyik a Szivárgó, mely kiválóan alkalmas keszeghorgászat kipróbálására gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. 500 méterre pedig a Tisza található.

Erdőszéle vendégház

Erdőszéle vendégház

A vendégházat egy 120 éves parasztházból alakítottuk ki. Az udvarról belépve egy kis helyiségbe érkezünk. Itt található a fatüzelésű kandalló, ami a szobák radiátorait is fűti, illetve egy étkezőasztal. Innen jobbra és balra nyílnak a szobák, amelyekben még láthatók az eredeti fagerendák. A térség horgászparadicsomának otthont adó Lázbérci víztározó, kiemelkedően szép, méreteit tekintve lenyűgöző: 6 millió km ³ vizet tárol, átlagos vízmélysége 7,5 méter, míg a maximális vízmélység a gát előtti térben 16,5 méter. A teljes vízfelület 77 hektár.

Kőkapu Vadászkastély és Hotel***

Kőkapu Vadászkastély és Hotel***

Kőkapu egy olyan egyedülálló zempléni szálláshely, ahol mindenki megtalálja a számára ideális szállást, legyen szó egyszerű turista házról, kényelmes hotelről vagy minden igényt kielégítő kastélyszállóról. A tó csendes, szép környezetben fekszik, romantikus hangulatú, félszigetekkel szabdalt. A horgászok nagy örömére bizonyos vízfelületet nád, sás borít, sok a bedőlt fa. Horgászni a tópartról, a félszigetek valamelyikéről, illetve csónakból is lehet. Gyermekeknek, kezdő horgászoknak sikerélményt nyújt a gyakori kapás kishalakból.

Magdolna Ház

Magdolna Ház

A Magdolna ház az Aggteleki-karszt bükkerőjének tövében, a Szlovák határtól mindössze 5 km-re található. Szögliget határától rövid túra vezet a Ménes tóig, ahol festői környezetben kiváló horgászati lehetőség nyílik a vizek szerelmeseinek. A ház előtt futó Ménes patak és a házhoz tartozó gyümölcsöskert, mely az erdőszélen végződik valódi hegyvidéki hangulatot teremt.

Tópart Vendégház

Tópart Vendégház

Magyarország egyik legnagyobb víztározója partján, az Aggteleki Nemzeti Park és Szlovákia szomszédságában fekszik a Tópart Vendégház. 30 fő részére tudnak szállást biztosítani. Lehetőség van kenu és kerékpár bérlésre is. A Rakacai víztározó fürdésre és horgászásra egyaránt alkalmas.

Tuti menü