Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bács-Kiskun megye - horgász szálláshelyek képes leírás - Horgász szálláshelyek.tlap.hu
részletek »

Bács-Kiskun megye - horgász szálláshelyek - Horgász szálláshelyek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: horgaszszallas.tlap.hu » Bács-Kiskun megye - horgász szálláshelyek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Akasztói Horgászpark és Halascsárda

Akasztói Horgászpark és Halascsárda

A Horgászparkba öt horgásztóban van lehetőség pecázásra. Kiépített területen, új stégek, asztalok, padok és fedett esőbeálló áll a vendégek rendelkezésére. A csárdában pedig kipróbálhatják a saját tenyésztésű halakból készült ételeket.

Cifrahídi vendégház

Cifrahídi vendégház

18 fő részére nyújt szálláslehetőséget a Cifrahídi Vendégház, mely 50 méterre található a Kiskunsági Főcsatorna partjától. Tartozik a vendégházhoz stég is, mely várja a horgászok szerelmeseit egész évben. Télen szánkózási és korcsolyázási lehetőséggel.

Dózsa Ház - Baja

Dózsa Ház - Baja

Egész évben várja a Bajára érkező vendégeket a Dózsa Ház, mely olcsó, tiszta és egyszerű szálláslehetőséget kínál a városba érkezőknek. Az udvarban zárt parkolási lehetősséggel. Internet elérés, kábel tv biztosított.

Kígyósi Csárda és Panzió

Kígyósi Csárda és Panzió

A Kígyósi csárda évtizedek óta szigetként helyezkedik el tavak és folyók ölelésében, Solt és Fülöpszállás között. Több tíz kilométer folyószakasz, több száz hektár tó és holtág veszi körül. Egész évben horgászható. Napijegy a Kígyósi csárdában kapható, non-stop a recepciónál. A vizekben megtalálható a ponty, az amur, a csuka, a süllő, a balin, a harcsa, a márna, a kárász, a keszeg és még sok egyéb hal.

Pozsár Vendégház

Pozsár Vendégház

Vendégházunk közvetlenül a tó partján áll. A balaton-felvidéki stílusban épült, tornácos házunkban, három db kétágyas és egy három ágyas szobában, 9 fő részére tudunk szállást biztosítani. A szobák és a közös helyiségek méretéből adódóan -szükség esetén - pótágyazásra is van lehetőség.

Tassi Halászcsárda

Tassi Halászcsárda

Három folyó találkozásánál fekszik aTassi Halászcsárda. A Ráckevei Duna ág, Kiskunsági Öntöző Főcsatorna és az öreg Dunában folyami halok sokasága található. A horgászparadicsomban a fürdőzők és a vízi sportot kedvelők is kellemesen tölthetik az időt.

Tuti menü